​Kontakt os på telefon: 97 87 10 59

E-butik

​Butikken på Thyholm og vores E-butik, har samme store udvalg.

​• Over 1200 produkter​

• ​Køb når som helst, også fra din iPad

​• E-butikken er brugervenlig og nem at overskue

Salg af transportvogne til bigballer og andre formål

Flovlev Maskinforretning A/S tilbyder salg af transportvogne. Disse vogne kan bruges til en lang række forskellige formål, men vores kunder arbejder typisk med landbrug, skovbrug og lignende.

Mange, der benytter sig af vores tilbud om salg af transportvogne, bruger dem blandt andet til transport af bigballer, foder, halm, afgrøder, affald, jord og alt muligt andet.

Vores salg af transportvogne kommer fra eget værksted

​Vores salg af transportvogne kan komme dels fra egen produktion og dels fra andre producenter. Produktionen af Tandem bigballevogne og halmvogne sker for eksempel på vores eget værksted. Dertil kommer, at vi kan tilbyde reparation og service på vores værksted. Dog er det sjældent, at det er nødvendigt.

Vi kan endvidere tilbyde salg af transportvogne, der er brugte. Vi har typisk en række forskellige brugte vogne på vores lager, som du kan overveje at købe, hvis du ikke ønsker en ny vogn.

Ring til os for at høre mere om salg af transportvogne

​Vi kan for eksempel tilbyde Flovlev Vognen til landbrug. Der er tale om en fuldgalvaniseret halmvogn, der er ganske stabil og har en lav læssehøjde. Vi har forskellige størrelser, herunder 8, 12 eller 16 bigballer.

Du kan endvidere vælge at kombinere model H-12 og H-08 i et vognsæt. Derved får du en halmvogn med plads til 20 bigballer. Den har i øvrigt en ganske lille venderadius, fordi H-08 er sporfølgende på H-12. Den er med andre ord ganske nem at manøvre med.

Kontakt Flovlev Maskinforretning A/S på telefon 97 87 10 59 eller på mail@flovlev.dk for at høre mere om vores salg af transportvogne.

​Aktuelle tilbud

Vi er lige nu aktuelle med gode tilbud fra Grene Agro.

Husk: vi har Aspen miljøbenzin til både 2 og 4 takts motor.

Video

Flovlev Maskinforretning A/S​

Hovedvejen 73 - 7790 Thyholm - Telefon: 97 87 10 59 - Fax: 97 87 15 88 - mail@flovlev.dk - CVR: 21862398