​Kontakt os på telefon: 97 87 10 59

E-butik

​Butikken på Thyholm og vores E-butik, har samme store udvalg.

​• Over 1200 produkter​

• ​Køb når som helst, også fra din iPad

​• E-butikken er brugervenlig og nem at overskue

Arctic Cat 400 ATV til landbrug og skovbrug

Flovlev Maskinforretning A/S har stor erfaring med salg, service og reparation af blandt andet vores populære Arctic Cat 400 ATV, der primært benyttes til landbrug, skovbrug og lignende erhverv. Vi kan endvidere foretage service og reparation på vores eget værksted i Thyholm.

Vores Arctic Cat 400 kan køre i alle former for terræn

Dette køretøj kaldes også for en ATV, der betyder "all-terrain vehicle". Den bliver også kaldt for "quad". Der er tale om en robust firehjulet form for motorcykel, der kan køre i alt terræn. Derfor benyttes denne typisk til kørsel på marker eller andre steder med uvejsomt terræn. Det kan være i skove, på plantager og endda områder, hvor der kan forekomme voldsomt snefald.

Hvis du vil nemt og hurtigt frem så få en Arctic Cat 400

​En Arctic Cat 400 kan endvidere benyttes til sport, men normalt benyttes de til sprøjtning, fodring af dyr og andre daglige arbejdsopgaver i et landbrug. Den bruges også til at køre i områder, hvor en traktor er for tung, ligesom den kan bruges til kørsel i områder, hvor en traktor blot er for klodset eller besværlig.

Hvis du allerede nu vil bestille en ATV, så kontakt Flovlev Maskinforretning A/S. Du kan ringe på telefon 97 87 10 59, eller skrive en mail til mail@flovlev.dk, så kan vi svare på eventuelle spørgsmål og sende et gratis og uforpligtende tilbud til dig.

​Aktuelle tilbud

Vi er lige nu aktuelle med gode tilbud fra Grene Agro.

Husk: vi har Aspen miljøbenzin til både 2 og 4 takts motor.

Video

Flovlev Maskinforretning A/S​

Hovedvejen 73 - 7790 Thyholm - Telefon: 97 87 10 59 - Fax: 97 87 15 88 - mail@flovlev.dk - CVR: 21862398